Evenemang

Evenemang

 

 

Linda Schilén föreläser

om 'Konstnärens trädgård'

Linda Schilén är en föreläsande trädgårdsmästare, författare och TV4 Nyhetsmorgons trädgårdsexpert. Hon är även konstnär med förkärlek till blommor som motiv. I denna inspirationsföreläsning får du följa med in i Lindas privata trädgård och se hur den skapats av henne som konstnär.

 

- När jag går från konstnär till trädgårdsmästare byter jag penslar mot spadar, färger mot blommor och målarduken blir jord där jag skapar och odlar en målning i 3D.

 

Linda kommer att berätta om en trädgård med slingrande gångar och grönskande rum. Hon visar hur hon inrett dem, färgsatt utemöbler och dekorerat rabatter med blommor och prydnadsföremål.

 

Lindas böcker finns till försäljning.

Foto: Anne-Lie Ryde

Plats: Överby Gård onsdag 10 april kl 19-21. Föreläsningen startar kl 19.30. Kostnad 175 kr per person. Dryck och tilltugg ingår.

 

Begränsat antal platser. Anmälan senast ons 27 mars med namn och tel.nr till evenemang@overbygard.se. I mailbekräftelse får du information om betalning.

 

Välkommen in i Konstnärens trädgård!

Kreativt café

Kom, träffas och skapa. Ta med eget hantverk och material, vi fixar fika. Välkommen kl 1830-21 på tisdagarna 26 mars, 9 april och 23 april.

© Överby Gård Konstcentrum 2017