Catharina Bauer

Catharina Bauer

Nästa medlem

Jag har ateljéplats på Överby Gård och ägnar mig nu främst åt måleriet. Mellan varven åtar jag mig inrednings- och dekormålningsuppdrag i privata och offentliga miljöer samt håller målarkurser och workshops. Se mer på min hemsida
catharinabauer.se
Förutom Överbygruppen är jag medlem i Svenska Konstnärernas Förening, Roslagens Konstnärsgille, BUS och SvK. Jag är representerad på Artely, Konst.se, Ekströms konst i Västerås, Galleri Fiskhuset i Nyköping samt på Överby Gård Konstcentrum, Sollentuna.


Teknikerna skiftar med tillfälle och humör. Just nu jobbar jag gärna i akryl och med olika blandtekniker. Mina motiv är mestadels abstrakta med öppningar i bildrummet. Jag leker med djup, ytor och grafiska element i en rik kolorit. Har deltagit i diverse separat-, grupp- och jurybedömda utställningar under åren, och är offentligt representerad på Elite Adlon Hotel, CEREB, Sophiahemmet, Röda Korsets sjukhus och Ersta Hospice.


Kontakta mig gärna om du är intresserad av någon av mina målningar och vill boka ateljébesök, eller få info om dekormålning, en workshop för arbetsplatsen eller målarkurs.

Kontakt

070-226 64 67